Populær nonfiktion marts 2022

Hitlisten for faglitteratur i marts 2022

Marts 2022 bød på en bred vifte af bøger, der spændte fra akademisk forskning til personlig udvikling og spændende historier.

For de forskningsinteresserede var der værker som "Interview" og "Kvalitative metoder", der udforskede forskningsinterviewets kunst og videnskabelige metoder.

"På Guds vegne" dykkede ned i radikalisering og terrorisme i moderne tid, mens "Mit liv i Knutbysektens hjerte" gav et unikt indblik i en religiøs sekt.

Bøger som "Lev mere tænk mindre" og "Hjernen og stress" tilbød værdifulde indsigter i håndtering af nedtrykthed og stress, mens "Mennesket er motiveret" udforskede motivationens rolle på arbejdspladsen.

"Oliedronningen" og "De danske isbrydere" gav historiske portrætter af bemærkelsesværdige personligheder og begivenheder i dansk historie.

Der var også plads til kreativitet med bøger som "Gækkebreve" og "Craft-psykologi", der udforskede sundhedsfremmende effekter ved håndarbejde og håndværk.

Marts 2022's bogudvalg var en spændende blanding af viden, inspiration og historie, der tiltrak en bred vifte af læsere.