Populært januar 2022

Hitlisten for januar 2022

I januar 2022 havde biblioteket et alsidigt udvalg med alt fra spænding til poesi og historiefortælling. Colleen Hoovers "Det ender med os" og Lucinda Rileys "Den forsvundne søster" var blandt de mest efterspurgte romaner, der tilbød både dybe følelser og spænding.

Sara Blædel og Mads Peder Nordbos "Opløst" og Kim Faber, Janni Pedersens "Kvæler" tiltrak krimifans med deres intense fortællinger.

Jussi Adler-Olsens "Natrium chlorid" fortsatte med at begejstre læsere med sin spændende krimithriller, mens Stine Pilgaards "Meter i sekundet" tilføjede litterær dybde til udvalget.

Yahya Hassans digtsamling tiltrak poesielskere med dens unikke stemme og udtryk.

Historiske værker som "Aldrig" af Ken Follett og "At vise flaget: Ebbe Munck" af Janni Andreassen gav læserne indblik i fortiden, mens "Seriemordere: USA's uhyggeligste forbrydere" af Henriette Sørensen tilføjede et element af kriminalhistorie.

Der var også plads til fest og sjov med bøger som "Fødselsdagssjov: 100 gode ideer til en festlig fødselsdag", samt til temaet tolerance med "Solstrålen og andre noveller om tolerance" af Nils Hartmann.