Populært januar 2023

Hitlisten for januar 2023

Januar 2023 på biblioteket var præget af en mangfoldig samling af populære bøger, der spændte fra fængslende romaner og spændingsfyldte krimier til inspirerende selvhjælpsbøger og biografier. Stine Pilgaards "Meter i sekundet" og Delia Owens' "Hvor flodkrebsene synger" fortsatte med at tiltrække mange læsere med deres unikke fortællinger og dybe karakterportrætter. Colleen Hoover var også populær med både "Det ender med os" og "Det begynder med os", som begge fangede læsernes hjerter med rørende kærlighedshistorier.

Krimigenren var velrepræsenteret med spændende titler som Katrine Engbergs "Det brændende blad", Sara Blædels "Elins død" og Kim Faber og Janni Pedersens "Skyggeriget". Jeanette Varbergs "Enkernes land" og Anders Rønnow Klarlunds "Klienten" tilføjede yderligere til spændingen med deres komplekse plot og intense handlinger.

På selvhjælpsfronten var der stor interesse for Pia Callesen og Anne Mette Futtrups "Lev mere tænk mindre", som tilbød værktøjer til at slippe fri af grublerier og depression gennem metakognitiv terapi. Mark Mansons "Kunsten at være f*cking ligeglad" fortsatte med at inspirere læsere til at prioritere deres mentale velvære. Den antiinflammatoriske kost blev også et populært emne med Martin Kreutzer og Simon Weisdorfs "Anti-inflammatorisk topform på 4 uger".

Biografier og erindringer spillede en vigtig rolle i januar. Prins Harrys "Reserven" gav et intimt indblik i hans liv og udfordringer, mens Zandra Alex Berthelsen og Pia Møller Søes "Jeg er her jo" delte en gribende personlig historie. Hanne-Vibeke Holsts "Kriger uden maske" og Anne Lise Marstrand-Jørgensens "Sange om stilhed og hjem" bidrog med deres dybt personlige og rørende fortællinger.

Historiske romaner og dramatiske fortællinger tiltrak også mange læsere. Jesper Bugge Kold og Mich Vraas "Pigen fra det store hvide skib" og "Tre dage i april" samt Anne-Grethe Bjarup Riis' "Hvidstengruppen II: de efterladte" tilbød alle rige og detaljerede skildringer af fortidens begivenheder.

Praktiske bøger som Britt Andersens "Airfryer opskrifter. Bind 1" og Lærke Baggers "Strik" var populære blandt dem, der ønskede at forbedre deres køkkenfærdigheder og håndarbejdsevner. Skønlitterære værker som Chris Whitakers "Vi begynder med slutningen" og Rachael Lucas' "Vinter i Applemore" tilbød hyggelige og indsigtsfulde læseoplevelser.

Samlet set tilbød biblioteket i januar 2023 en rig og varieret samling af materialer, der appellerede til et bredt spektrum af læseinteresser og behov.