Populært september 2023

Hitlisten for september 2023

I september 2023 dominerede spændende og rørende fortællinger bibliotekets hylder. Lucinda Riley og Harry Whittaker's "Atlas: historien om Pa Salt" og Benjamin Koppels "Annas sang" fortsatte med at fortrylle læserne med deres rige historier og dybe følelser.

Colleen Hoovers "Det ender med os" og Valérie Perrins "Vand til blomster" tiltrak fortsat opmærksomhed med deres hjertevarme og tankevækkende temaer.

Sara Blædel og Mads Peder Nordbos "Sår" blev blandt de mest udlånte krimier på biblioteket, mens Helle Helles "Hafni fortæller" og Jens Henrik Jensens "Pilgrim" tilføjede litterære dybder til udvalget.

Der var også plads til poesi med Theis Ørntofts "Jordisk", og forfattere som Kate Morton med "Rejsen hjem" og Chris Whitaker med "Vi begynder med slutningen" tilføjede spænding og mysterium til læseoplevelsen.

Katrine Wessels bøger som "Jul i byen", "Vejen vi må gå" og "Hemmeligheder og løgne" berigede biblioteket med inspiration og indsigt i menneskelige relationer og livets udfordringer.

Blandt de andre populære titler var der "Tågehav" af Kristina Ohlsson, "Den tavse frisør" af Kenneth Degnbol, Dagmar Winther et al., og "King: et liv" af Jonathan Eig, som tilføjede variation til bibliotekets udvalg og tiltrak læsere med forskellige interesser.