Populært juli 2023

Hitlisten for juli 2023

Juli 2023 bød på en spændende blanding af populære bøger på biblioteket, der tiltrak læsere med forskellige præferencer og interesser. Stine Pilgaards "Meter i sekundet" og Delia Owens' "Hvor flodkrebsene synger" forblev blandt favoritterne med deres unikke og gribende historier.

Lucinda Riley var også i høj kurs med "Atlas: historien om Pa Salt", "Den forsvundne søster" og "De syv søstre: Maias historie", der tiltrak læsere med deres medrivende fortællinger og dybe karakterudvikling.

Colleen Hoovers "Det ender med os" og "Det begynder med os" forblev også på toppen med deres følelsesladede historier om kærlighed og tab. Valérie Perrins "Vand til blomster" og Eva Tinds "Citronbjerget" tilbød også rørende læseoplevelser, der appellerede til følelserne.

Krimifans fandt spænding i Sara Blædels "Opløst" og "Sår", samt i Kim Faber og Janni Pedersens "Skyggeriget" og "Vinterland". Anna Grues "Ligene i lysthuset" tilføjede yderligere til mysteriet og spændingen på læselisten.

Historiske romaner som "Stuepigen og kranføreren" af Bent Haller og "Rejsen hjem" af Kate Morton tiltrak læsere med deres dybde og autentiske skildringer af fortiden. 

Jesper Bugge Kold og Mich Vraas "Tre dage i april" og Shelley Reads "Løb som floden" tilbød også engagerende historier, der tog læserne med på en rejse gennem tid og sted. Katrine Wessels "Vejen vi må gå" og Rosanna Leys "En duft af appelsin" tilføjede yderligere variation til udvalget med deres unikke stemninger og temaer.