Populært juni 2023

Hitlisten for juni 2023

Juni 2023 bød på et varieret udvalg af populære titler på biblioteket, der tiltrak læsere med forskellige interesser og præferencer. Krimithrillere dominerede med Jussi Adler-Olsens "Natrium chlorid" og Anna Grues "Ligene i lysthuset", der begge leverede spænding og mystik. Lucinda Riley fortsatte med at være en favorit med flere titler som "Atlas: historien om Pa Salt", "Den forsvundne søster" og "Mord på kostskolen", som tiltrak mange læsere med sine fascinerende plot og dybdegående karakterer.

Bøger som Delia Owens' "Hvor flodkrebsene synger" og Valérie Perrins "Vand til blomster" forblev populære for deres rige naturbeskrivelser og følelsesladede fortællinger. Benjamin Koppels "Annas sang" og Kim Blæsbjergs "De bedste familier" tilføjede dybde og indblik i menneskelige relationer og familiedynamik.

Forældre fandt vejledning og støtte i "Pottetræning på 3 dage" af Sofia og Michael Bergenstjerna, som tilbød praktiske råd til hurtig og effektiv pottetræning. På den mere personlige front, tiltrak Alberte Windings "Hvad jeg tænker mens du taler" og Eva Tinds "Citronbjerget" læsere med deres introspektive og reflekterende stil.

Colleen Hoovers værker som "Det ender med os", "Det begynder med os" og "Forbandede kærlighed" var også meget efterspurgte, takket være deres intense og følelsesladede romantiske historier. Julia Quinns "En uhørt skandale" tilføjede et historisk og romantisk touch til læselisten.

Historiske romaner som Jesper Bugge Kold og Mich Vraas "Tre dage i april" og Shelley Reads "Løb som floden" tilbød læserne en flugt til fortiden med rige og detaljerede beskrivelser. Hanne-Vibeke Holsts "Kriger uden maske" og Michael Katz Krefelds "Bødlernes daggry" fortsatte med at være populære valg med deres engagerende plot.

Endelig tiltrak den historiske romantik "De syv søstre: Maias historie" af Lucinda Riley og Julia Quinns "En uhørt skandale" mange læsere med deres dramatiske og romantiske fortællinger. Samlet set tilbød biblioteket i juni 2023 en bred vifte af bøger, der kunne tilfredsstille enhver læsers smag, fra krimi og romantik til personlige beretninger og historiske dramaer.