Populær nonfiktion februar 2023

Hitlisten for faglitteratur i februar 2023

I februar 2023 viser bibliotekets mest populære faglitteratur en bred vifte af emner, der spænder fra akademisk vejledning til personlig udvikling og håndværk. Bøger som "Interview: det kvalitative forskningsinterview som håndværk" og "Den gode opgave" fortsætter med at være essentielle ressourcer for studerende og forskere, mens "Kvalitative metoder" tilbyder grundlæggende indsigt i forskningsmetoder.

Personlig sundhed og trivsel er også i fokus, med værker som "Grib livet - slip angsten" og "Dit helbreds bedste ven - immunsystemet," der giver praktiske råd til at forbedre både mental og fysisk sundhed. Læserne kan finde inspiration i "Gopler ældes baglæns," som udforsker videnskabens svar på et længere liv.

For dem, der søger kreative og praktiske aktiviteter, er bøger som "Strik" og "Heatherhill: en strikkekollektion" ideelle til at udvikle håndværksfærdigheder, mens "Airfryer opskrifter" og "Crepepapirblomster" tilbyder spændende projekter i køkkenet og hjemmet.

Erindringer og biografier som "Spionchefen" og "Hærdet: narkobetjent med gaden i blodet" giver dybtgående indblik i enkeltpersoners liv og erfaringer, mens historiske værker som "Rusland: revolution og borgerkrig 1917-1921" kaster lys over betydningsfulde perioder i verdenshistorien.

Bøger som "Atlas: historien om Pa Salt" og "Safari fra helvede" tilfører en litterær dybde med fængslende fortællinger, og "Reserven" giver et unikt indblik i det britiske kongehus.