Populær nonfiktion oktober 2023

Hitlisten for faglitteratur i oktober 2023

I oktober 2023 har bibliotekets mest populære faglitteratur budt på en bred vifte af emner og indsigter til læserne.

"Lotte Rienecker og Peter Stray Jørgensens 'Den gode opgave' er en uundværlig håndbog for studerende og forskere, mens Sofia og Michael Bergenstjernas 'Pottetræning på 3 dage' giver forældre en effektiv metode til hurtig succes.

Pia Callesens og Anne Mette Futtrups "Lev mere tænk mindre" tilbyder et terapeutisk perspektiv på at overvinde nedtrykthed og depression med metakognitiv terapi, mens Mark Mansons "Kunsten at være f*cking ligeglad" udfordrer konventionelle forestillinger om livet.

Biografiske værker som "Min egen stemme" af Britney Spears og "Det bedste man kan sige" af Nadia Kløvedal Reich har tiltrukket læsernes opmærksomhed, sammen med erindringsfortællinger som "Sømærke" af Lærke Kløvedal og "Nærmest fri" af Daniel Rye.

Praktiske vejledninger som "Airfryer: grundbogen" af Britt Andersen og "Strikkebogen" af Kimmie Munkholm er blevet værdsat af læsere med interesse for madlavning og håndarbejde.

Bøger som "Der er alt for meget i mit hoved" af Manu Sareen og "Tværprofessionelt samarbejde i teori og praksis" af Andy Højholdt adresserer vigtige emner som børns mentale sundhed og samarbejde på tværs af professioner.