Populær nonfiktion November 2023

Hitlisten for faglitteratur i november 2023

November 2023 bød på en varieret liste over populære bøger, der tilbød alt fra madlavning til selvudvikling og erindringer.

Nicklas Brendborgs "Vanedyr" og "Gopler ældes baglæns" udforskede videnskabens manipulation af vores instinkter og svaret på et længere liv.

Mads Hyldig og Martin Riis Kastrups "Hjernero" gav læserne redskaber til at slippe tankemylder og bekymringer, mens Lærke Kløvedals "Sømærke" og Britney Spears' "Min egen stemme" delte personlige erindringer.

Madlavningsentusiaster fandt inspiration i "Den dovne vegetar" af Camilla Skov og Britt Andersens "Airfryer opskrifter", mens "Når vi ånder i takt" af Niels Hausgaard og Dorthe Løwendahl Bomann udforskede musik og fællesskab.

Andre bemærkelsesværdige titler inkluderede "7 veje til et langt liv" af Anette Harbech Olesen, Peter Øvig Knudsens "Dem, der ikke tier", og Line Baun Danielsens "Hele vejen til kisten", der tilbød inspiration til et (langt) sjovere liv.

Fra madlavning til erindringer og selvudvikling, november måneds udvalg af bøger tilbød noget for enhver smag og interesse.