Populær nonfiktion januar 2024

Hitlisten for faglitteratur i januar 2024


Dyk ned i januars mest populære faglitterære bøger og udvid din horisont! Udforsk grundlæggende forskningsmetoder med "Kvalitative metoder: en grundbog" og "Interview: det kvalitative forskningsinterview som håndværk" af Steinar Kvale og Svend Brinkmann. Få værdifulde skrivetips med "Den gode opgave: håndbog i opgave-, projekt- og specialeskrivning" af Lotte Rienecker og Peter Stray Jørgensen.

Nicklas Brendborgs "Vanedyr" og "Gopler ældes baglæns" udforsker videnskabens manipulative natur og længere livs videnskab. For forældre er "Pottetræning på 3 dage" af Sofia og Michael Bergenstjerna et must-read. Dyk ned i personlige fortællinger med "Sømærke: erindringsfortælling" af Lærke Kløvedal og "Under bjælken: et portræt af Kronprins Frederik" af Jens Andersen.

Bekæmp nedtrykthed og depression med "Lev mere tænk mindre" af Pia Callesen og Anne Mette Futtrup, eller få kulinariske tips med "Den dovne vegetar" af Camilla Skov. Dyk ned i en verden af sundhed og velvære med "Faste uden sult" af Jerk W. Langer og "7 veje til et langt liv: få det bedste ud af dine gener" af Anette Harbech Olesen.

Udforsk nye madlavningsteknikker med "Airfryer opskrifter" bind 1 og 2 af Britt Andersen samt "Sundt & sprødt med airfryer" af Michelle Kristensen. Grib fat i inspirerende læsning med "Can't hurt me: master your mind and defy the odds" af David Goggins og "Thermalist: kulde, varme og åndedrættet: den livsforlængende antistress-kur" af Susanna Søberg.

Opdag en verden af viden, kreativitet og sundhed med januars mest populære faglitterære bøger!