Populær nonfiktion februar 2024

Hitlisten for faglitteratur i februar 2024

Dyk ned i februars mest populære faglitterære bøger og berig din viden! Udforsk "Kvalitative metoder: en grundbog" for en grundlæggende forståelse af forskningsmetoder. Nicklas Brendborgs "Vanedyr" og "Gopler ældes baglæns" udforsker videnskabens manipulative karakter og længere livs videnskab.

Dyk ned i personlige fortællinger med "Sømærke: erindringsfortælling" af Lærke Kløvedal og "Det blinde øje" af Mathilde Walter Clark. "Lev mere tænk mindre" af Pia Callesen og Anne Mette Futtrup tilbyder en metakognitiv tilgang til at overvinde nedtrykthed og depression.

Udforsk sundhed med "Faste uden sult" af Jerk W. Langer og "Anti-inflammatorisk topform på 4 uger" af Martin Kreutzer og Simon Weisdorf. Find livsfilosofi med "Kunsten at være f*cking ligeglad" af Mark Manson og kulinariske eventyr med "Den dovne vegetar" af Camilla Skov.

Opdag historiske og samfundsmæssige emner med "Under bjælken: et portræt af Kronprins Frederik" af Jens Andersen og "Dem, der ikke tier: når ofre bliver helte: seksuelle overgreb på danske børnehjem" af Peter Øvig Knudsen. Få investeringsråd i "Girls just wanna have funds" af Anna-Sophie Hartvigsen og Camilla Falkenberg.

Grib fat i kreative projekter som "Strikkebogen" af Kimmie Munkholm og kulinariske eventyr med "Airfryer opskrifter" bind 1 og 2 af Britt Andersen. Få styr på økonomien med "Overblik: alt, du skal vide om hverdagsøkonomi" af Pernille Oldgaard og Kristian Bang Larsen.

Dyk ned i en verden af viden, inspiration og kulinariske oplevelser med februars mest populære faglitterære bøger!