Populær nonfiktion april 2024

Hitlisten for faglitteratur i april 2024

Udforsk populære faglitterære bøger fra april! Opdag "Kvalitative metoder: en grundbog" og "Interview: det kvalitative forskningsinterview som håndværk" for indsigt i forskningsinterviews kunst. Dyk ned i Nicklas Brendborgs "Vanedyr" og "Gopler ældes baglæns" for en forståelse af videnskabens manipulation og længere liv.

For forældre, "Pottetræning på 3 dage" af Sofia og Michael Bergenstjerna er et must. Find personlige rejser med "Sømærke: erindringsfortælling" og "Det blinde øje" af Lærke Kløvedal og Mathilde Walter Clark. Tag fat i "Hjernero: slip tankemylder, bekymringer og overtænkning" for klarhed.

Udforsk sundhed med "Faste uden sult" og "Anti-inflammatorisk topform på 4 uger". For mental sundhed, "Det hele handler ikke om dig" og "Autisme og den forudsigende hjerne". Grib fat i "Kunsten at være f*cking ligeglad" og "Den dovne vegetar" for livsfilosofi.

Dyk ned i historien med "Kongeord" og "At handle med ondskaben". Moderne samfund og individuelle erfaringer udforskes i "Utilstrækkelig" og "Mit hemmelige liv".

Opdag disse bøger og fordyb dig i en verden af indsigt og inspiration!