Populær nonfiktion juni 2024

Hitlisten for faglitteratur i juni 2024

Velkommen til biblioteket, hvor vi har samlet de mest populære faglitterære bøger fra juni 2024! Her finder du en skattekiste af inspiration og viden, der spænder over alt fra personlig udvikling til praktiske guides.

Er du interesseret i videnskabens indflydelse på vores daglige liv? Så vil Nicklas Brendborgs "Vanedyr: videnskabens manipulation af vores instinkter" og "Gopler ældes baglæns: videnskabens svar på et længere liv" fascinere dig med deres indsigtsfulde analyser. Disse bøger giver dig en dybere forståelse af, hvordan vores kroppe og sind kan påvirkes og optimeres gennem moderne forskning.

For forældre, der søger praktiske løsninger, er "Pottetræning på 3 dage" af Sofia og Michael Bergenstjerna et uundværligt værktøj, der tilbyder en trin-for-trin metode til at gøre pottetræning nemmere og mere effektiv. Samtidig kan du finde ro og balance med "Hjernero: slip tankemylder, bekymringer og overtænkning", som hjælper dig med at navigere i en travl hverdag.

Hvis du elsker at lave mad, vil "Den dovne vegetar: en hyldest til hvile, genveje i køkkenet & gode måltider" af Camilla Skov og "Ægte pizza i pizzaovn" inspirere dig til at skabe lækre og nemme retter derhjemme. For de kreative sjæle er "Rose Svanes hæklerier" og "Rose Svanes hæklekunst" perfekte til at dykke ned i håndarbejdets verden og skabe smukke, personlige projekter.

Erindringer og biografier som "Sømærke: erindringsfortælling" af Lærke Kløvedal og "Én gang til for Prins Knud: en biografi om Birgitte Reimer" giver et indblik i fascinerende livshistorier og kulturelle refleksioner. Samtidig tilbyder bøger som "Prepperens håndbog" af Mette Mortensen praktiske råd til at være forberedt på kriser og nødsituationer.

Uanset hvad dine interesser er, finder du noget inspirerende og berigende i vores udvalg. Kom ned på biblioteket og opdag din næste store læseoplevelse!