Populær nonfiktion marts 2024

Hitlisten for faglitteratur i marts 2024

Dyk ned i marts måneds mest populære faglitterære bøger og berig din viden! Opdag "Kvalitative metoder: en grundbog" og "Interview: det kvalitative forskningsinterview som håndværk" af Steinar Kvale og Svend Brinkmann for en grundlæggende forståelse af forskningsinterviews. Udforsk også "Den gode opgave: håndbog i opgave-, projekt- og specialeskrivning" af Lotte Rienecker og Peter Stray Jørgensen for værdifulde skrivetips.

Nicklas Brendborgs "Vanedyr" og "Gopler ældes baglæns" udforsker videnskabens manipulative natur og længere livs videnskab. For forældre er "Pottetræning på 3 dage" af Sofia og Michael Bergenstjerna et praktisk must-read. Dyk ned i personlige fortællinger med "Sømærke: erindringsfortælling" af Lærke Kløvedal og "Det blinde øje" af Mathilde Walter Clark.

"Lev mere tænk mindre" af Pia Callesen og Anne Mette Futtrup tilbyder en metakognitiv tilgang til at overvinde nedtrykthed og depression. "Det hele handler ikke om dig" af Niels Overgaard og "Kunsten at være f*cking ligeglad" af Mark Manson udforsker livsfilosofi og selvudvikling.

Find inspiration til sundhed og velvære med "Faste uden sult" af Jerk W. Langer og "21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost" af Louise Bruun og Jerk W. Langer. Dyk ned i forskningen om sind og sygdomme med "Kan man tænke sig rask?" af Thomas Breinholt.

Udforsk rejseguider til Hamburg, Budapest og Nordtyskland og investeringsråd i "Girls just wanna have funds" af Anna-Sophie Hartvigsen og Camilla Falkenberg. Find inspiration i kreative projekter som "Storm på vej" af Steffen Kretz og "Crepepapirblomster" af Tina Krøyer.

Opdag en verden af viden og indsigt med disse populære bøger fra marts!